Cim-Bom, İspanyol ekibi Real Betis'in 22 yaşındaki ön liberosu Johnny Cardoso için 18 milyon euro+bonuslar içeren resmi bir teklif sundu. Fakat İspanyol basınında çıkan haberlere göre; bu öneri kabul edilmedi. 1.86 boyundaki ABD'li futbolcunun mukavelesinde 80 milyon euroluk serbest kalma maddesi bulunuyor.

Ancak tabii ki böylesine çılgın bir rakamı ödemeye kimse yanaşmıyor. Real Betis, yıldız futbolcuyu devre arası transfer döneminde Internacional'den 6 milyon euro karşılığında renklerine katmıştı. İtalyan asıllı oyuncu, La Liga'da 17 karşılaşmaya çıkarken 1 gol-2 asistlik katkı sundu.

ASLINDA SICAK BAKIYOR

Genç yıldızın Galatasaray'a sıcak baktığı kaydedildi. Ancak Real Betis'in onu kolay kolay bırakmayacağı belirtildi. 30 Haziran 2029'a kadar mukavelesi bulunduğu için İspanyol temsilcisi son derece rahat... İngiliz ekiplerinin devreye girmesiyle satış ihtimalinin yükseleceği belirtilse de Ada temsilcileri de 80 milyonu ödemeye yanaşmıyor.

Johnny Cardoso için Galatasaray'ın en fazla 20 milyon euroya çıkacağı ve yine olumsuz yanıt alması halinde bu transferden çekileceği kaydedildi. Betis ise oyuncusu için en az 25 milyon euro bekliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ