Son 3-4 sezonda sürekli olarak transfer gündemine giren ancak bir türlü bitirilemeyen Daichi Kamada konusunda önemli gelişmeler yaşanabilir. 27 yaşındaki Japon 10 numaranın Lazio'yla mukavelesi sona erdi. Sözleşmede çift taraflı uzatma opsiyonu var ancak oyuncu tarafı buna henüz yanaşmıyor.

Hollanda takımından ve taraftarından dostluk mesajı: 'Bozkurt' işaretiyle Ankara havası oynadılar! Hollanda takımından ve taraftarından dostluk mesajı: 'Bozkurt' işaretiyle Ankara havası oynadılar!

Japon basınında çıkan haberlere göre; Kamada, yıllık maaşında ciddi bir artış yapılmaması halinde Lazio'yla devam etmek istemiyor. Bu arada İngiltere'den Crystal Palace Kulübü de futbolcunun menajerinden bir görüşme talep etti.

NAGATOMO DEVREYE GİRECEK

Galatasaray da boş durmayacak. Sarı-Kırmızılılar, Kamada'nın temsilcisiyle iletişim kurarak kendileriyle görüşmeden bir karar vermemelerini istedi. Yıldız oyuncunun bonservis bedeli bulunmadığı için bu durum maaşına yansıyacak! Kamada'nın kendisi için senelik 5 milyon euro istediği kaydedildi.

Ayrıca imza parası ve bonus taleplerinin olması da bekleniyor. Cim-Bom'un bu rakamı ödeyebileceği kaydedildi. Ancak Crystal Palace'ın da maddi koşulları karşılayabileceği belirtildi. Aslan, bir dönem Sarı-Kırmızılı formayı giyen Japon yıldız Nagatomo'dan da yardım istedi. Nagatomo, vatandaşına Aslan'ı anlatacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ