Galatasaray yeni transfer haberleriyle gündemden düşmezken, kulüpten bir istifa haberi geldi. Nicola Zalewski transferi için yapılan görüşmlerin kaos yatarmasının ardından sarı kırmızılı yetkililere büyük tepki oluşmuştu. Gelişmelerin ardından Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün görevinden istifa etti.

Ergün yaptığı paylaşımla istifasını duyurdu ve "Bugün yazılı olarak da Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Dursun Aydın Özbek'e ilettiğim üzere kulübümüzdeki profesyonel görevimden istifa etmiş bulunmaktayım.

Ekran Resmi 2024 09 13 14.08.10

PAYLAŞIM YAPTI

İçinde bulunduğumuz durumun hem kulübüme zarar vermemesi hem de adımın daha fazla itibarsızlaştırılmaması adına almış olduğum kararı sizlerle paylaşıyorum. Detaylı açıklamayı önümüzdeki günlerde yapacağımı belirtir, kamuoyunun bilgisine sunarım." ifadelerine yer verdi.

Cenk Ergun

RASİM OZAN KÜTAHYALI ELEŞTİRMİŞTİ

Futbol yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, geçen haftalarda Cenk Ergün'le ilgili konuşmuş ve "Galatasaray'da Cenk Ergün diye bir idareci var, lord gibi takılıyor. Sen kimsin ya? Futbolcularla hiçbir temas, bağı yok. Tribünde maç izliyor, adamda mimik oynamıyor." demişti.

Editör: Demet Sarova