Uzun süredir kanserle mücadele eden Aydemir Akbaş fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Oyuncunun sağlık durumu merak konusu olurken son gelişmeleri Aydemir Akbaş'ın menajeri ve aile dostu Özgür Aksoy verdi. Aksoy; ""Durum kritik. Kritik seviyede. Yaşama tutunmaya çalışıyor. Doktorlar çok yoğun bir çaba sarf ediyor. Yoğun ilaç tedavisiyle tutmaya çalışıyorlar ama entübe evet. Solunuma bağlı makineye bağlı şu an. Durum kötü. Zorluyorlar ama durum kötü." dedi. 

1651226.Jpg

DURSUN ÖZBEK ZİYARET ETTİ

Sevenleri usta oyuncuyu tüm gün hastanede ziyaret etti. Galatasaray Lisesi'nden mezun olan ve fanatik  Galatasaray Aydemir Akbaş ziyaret edenlerden biri de Başkan Dursun Özbek oldu. Özbek'in çok üzgün olduğu gözlemlendi. Özbek hastane ziyareti sonrası Aydemir Akbaş’la ilgili açıklama yaptı: “Entübe vaziyette. Duymuyor, hissetmiyor bir şey. Allah’dan ümit kesilmez.” dedi. 

G V H I Jbc X0 A A8 Wo0

KANSER OLDUĞUNU DUYURMUŞTU

Akbaş, geçen yılın Ocak ayında kansere yakalandığını "Yaklaşık 15 günlük tetkiklerin ardından kanser olduğum netleşti. 10 sene önce de benzer şekilde olmuş ve atlatmıştım. Tedavim başladı. Şu an kendimi gayet iyi hissediyorum, umarım böyle hissetmeye devam eder ve tekrar atlatırım. İlk benden duyun istedim. Yazmaya ve çalışmaya devam..." sözleriyle duyurmuştu. 

Aydemir Akbas Yogun Bakimda 38C3

"YENECEĞİM" DEMİŞTİ

Geçtiğimiz yıllarda gırtlak kanserini yenen oyuncu, "Herkes arıyor, yakınlarım merak ediyor, üzülüyor. Böyle hassas bir durumda 'öldü', 'yoğun bakımda' gibi haberlere itibar etmeyin. Sapasağlamım, ayaktayım. İçeride 1-2 yerde sorun var. Geçen sefer de gırtlak kanseri çıkmıştı, yenmiştim. Yeneceğim, yeneceğim. Bende Arnavutluk var, hem de lazlık var. İnadım inat, yeneceğim" dediği bir videoyu takipçileriyle paylaşmıştı.

Kaynak: DEMET SAROVA