Galatasaray’ın İstanbul’a getirmek için uçak gönderdiği Matias Vecino transferi gerçekleşmedi! Sarı-kırmızılılarda transferde İstanbul-Paris-Londra üçgeninde hareketli saatler yaşandı. 

VECINO (1)

Ünlü transfer gazetecisi Fabrizio Romano, “Vecino, Galatasaray'a transfer olmayacak. Transfer neredeyse tamamlanmıştı, sağlık kontrolünden geçmişti ancak Lazio Teknik Direktörü Maurizio Sarri, Vecino'yu kaybetmek istemedi. Görüşmeler sona erdi. Galatasaray farklı hedefler üzerinde çalışıyor” twitini attı.

VERRATTI1 (1)


İddialara göre Galatasaray’ın uzun süredir transfer çalışmalarını yürüten menajer George Gardi, akşam saatlerinde yeni bir transferle İstanbul’a indi.

SOLERRR (1)
 

Galatasaray’da yeni orta saha transferinin Paris Saint Germain’den Marco Verratti ya da Carlos Soler olması bekleniyordu.

DAVINSON (1)

Ancak Galatasaray'da Londra'da da hareketli saatler yaşandı. Son gelen bilgilere göre sarı-kırmızılılar, önce Tottenham'dan stoper Davinson Sanchez ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı.

NADOMBELE (1)

Galatasaray'ın, ayrıca anlaşmaya vardığı orta saha Tanguy Ndombele, biraz önce İstanbul'a indi.

Londra'dan kalkan özel uçakla Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne inen 26 yaşındaki futbolcuyu, sarı-kırmızılı kulübün yetkilileri karşıladı.

Geçen sezonu İtalya şampiyonu Napoli'de tamamlayan Ndombele'nin, kiralık olarak kadroya katılması ve Galatasaray'ın UEFA listesinde yer alması bekleniyor.

Galatasaray'ın Tanguy Ndombele ve Davinson Sanchez'e yıllık 3'er milyon Euro ödeyeceği bildirildi.

Galatasaray Kulübü, İstanbul'a gelen Fransız futbolcu Tanguy Ndombele'nin geçici transferi için Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) bildirimde bulundu.

Sarı-kırmızılı kulübün sosyal medya hesaplarından da yapılan paylaşımda, "Profesyonel futbolcu Tanguy Ndombele Alvaro'nun geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü Tottenham Hotspur ile resmi görüşmelere başlanmıştır." denildi.

Galatasaray, Kolombiyalı savunma oyuncusu Davinson Sanchez'in transferi için futbolcu ve kulübü Tottenham ile görüşmelere başlandığını açıkladı.

Galatasaray yeni transferi, 01.00’de süresi dolacak UEFA Şampiyonlar Ligi’ne yetiştirmek için çaba harcayacak.


GALİP ÖZTÜRK

Editör: Galip Öztürk