Özel hayatı ve sahne kostümleriyle adından söz ettiren Hadise bu kez aşk haberleriyle gündem oldu. İş insanı Mehmet Dinçerler ile sadece 4.5 ay süren evliliği sona erdikten sonra adı birçok kez aşk dedikodularına karışan şarkıcının bir süredir yeni bir aşka yelken açtığı konuşuluyor. En son kendinden 10 yaş küçük olan iş insanı Mert Ayaydın ile adı anılan Hadise'nin yaklaşık bir aydır Mustafa isimli bir iş insanıyla birlikte olduğu öne sürülmüştü. 

Ekran Resmi 2024 06 30 06.24.28

FORMAYLA PROVA YAPMASI DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Aylardır Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'la birlikte olduğu iddiası da gündeme gelen Hadise, son söylentilere göreyse yabancı bir yönetmenle aşk yaşıyor. Hadise'nin geçen aylarda Okan Buruk için çıkartılan özel tasarım tişört ile şarkı söylemesi, aşk iddiaları güçlendirmişti. Şarkıcı ‘Hayat Oyunu’ şarkısının provasını Okan Buruk formasıyla yapmıştı.

Ekran Resmi 2024 08 12 13.02.41

KİMİNLE KONUŞSA ADI ÇIKIYOR

En son Kerem Bürsin'le adı anılan şarkıcının hemen ise öncesinde Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira ile aşk yaşadığı söylentisi çıkmıştı. Hadise konuyla ilgili; "Evet, beni dinlemeye geldi. Lucas çok yakın arkadaşım. Zaten biliyorsunuz ben sürekli maça gidiyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: DEMET SAROVA