Galatasaray'ın yer aldığı Şampiyonlar Ligi'nde üçüncü hafta maçları oynandı. A Grubu'nda ülkemizi temsil eden Galatasaray'ın rakipleri Manchester United, Kopenhag ve Bayern Münih'in üçüncü hafta sonunda elde ettikleri puanlar belli oldu. Üçüncü hafta maçında temsilcimiz Galatasaray, Bayern Münih ile karşılaşırken, Manchester United ise Kopenhag ile karşılaştı. Galatasaray, Bayern Münih'e sahasında 3-1 kaybederken, 4 puanda kaldı. İşte A grubu puan durumu ve fikstür...

GALATASARAY'IN A GRUBU PUAN DURUMU

Galatasaray, ilk maçında Kopenhag ile 1-1 berabere kaldı. Bayern Münih ise Manchester United'ı 4-3 mağlup etti.

İkinci hafta maçlarında ise Galatasaray, Manchester United'ı 3-2 devirdi. Bayern Münih ise Kopenhag'ı 2-1 mağlup etti.

Üçüncü hafta maçlarında ise Galatasaray evinde Bayern Münih'e 3-1 kaybetti. Manchester United sahasında Kopenhag'ı 1-0 mağlup etti.

Galatasaray'ın mücadele ettiği Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda üçüncü maçlar sonunda puan durumu şu şekilde oluştu:

1. Bayern Münih - 9

2. Galatasaray - 4

3. Mancherster United - 3

4. Kopenhag - 1

GALATASARAY'IN FİKSTÜRÜ

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçında evinde Danimarka temsilcisi Kopenhag'ı ağırlarken, ikinci maçında ise deplasmanda Manchester United ile karşılaştı. Üçüncü maçında da evinde Bayern Münih'i konuk etti.

20 EYLÜL ÇARŞAMBA

Galatasaray - Copenhagen | 2-2

3 EKİM ÇARŞAMBA

Manchester United - Galatasaray | 2-3

24 EKİM ÇARŞAMBA

Galatasaray - Bayern Münih: 1-3

8 KASIM ÇARŞAMBA

Bayern Münih- Galatasaray | 22.00

29 KASIM ÇARŞAMBA

Galatasaray - Manchester United | 19.45

12 ARALIK ÇARŞAMBA

Copenhagen - Galatasaray | 22.00

GALATASARAY'IN ŞAMPİYONLAR LİGİ KADROSU

Galatasaray, grup maçları öncesinde UEFA'ya kadrosunu bildirdi. UEFA'ya listelerin bildirildiği son gün Tanguy Ndombele ve Davinson Sanchez transferlerini gerçekleştiren Galatasaray, bu isimleri de listeye eklemeyi başardı. İşte Galatasaray'ın kadrosu: 

Fernando Muslera, Günay Güvenç, Jankat Yılmaz, Angelino, Davinson Sanchez, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Emin Bayram, Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Sacha Boey, Kerem Aktürkoğlu, Kerem Demirbay, Wilfried Zaha, Hakim Ziyech, Sergio Oliveira, Lucas Torreira, Tanguy Ndombele, Barış Alper Yılmaz, Dries Mertens, Mauro Icardi, Cedric Bakambu.

Editör: Orhan Duman