Galatasaray camiasını karıştıran 'karaborsa' iddialarıyla ilgili en çarpıcı açıklamalarıyla dikkat çeken fanatik bir Galatasaraylı olan Fatih Altaylı'dan yeni hamle geldi. 

Fatih Altaylı, Galatasaray Divan Kurulu'nda neler konuşulduğunu tek tek anlattı. Başkan Dursun Özbek'in iddialar konusunda konuşmaktan kaçındığını ve karaborsa çetesini ortaya çıkarmak isteyenlere suç duyurusunda bulunduğunu belirten Altaylı, sosyal medya paylaşımında "Herkes Galatasaray Divan kurulu toplantısında neler olduğunu soruyor. Toplantı gizli olduğu için çok detay vermeden anlatayım. Ben çıkıp iddiaları ve iddiaların kaynaklarını anlattım. Bu konudaki iddialar için bir soruşturma yapması konusunda başkandan aylar önce ricacı olduğumuzu söyledim." ifadelerini kullandı. 

Dursun Özbekaçıklmayıldız

'YÖNETİM ÜSTÜNÜ KAPATIYOR'

Altaylı, "Passoligden bilgi alınarak devirlerin nasıl ve kimlere yapıldığının çok kolay öğrenilebileceğini geçmiş örnekleri ile gösterdim. Bilet satıştaki 'Emircan' isimli çalışanın bu olaylar patlayınca niye başka birime kaldırıldığını sordum. Bu kişinin banka hesap hareketlerinin incelenmesi gerektiğini belirttim" dedi. 

dursunözbekyazıyor

İFŞA EDENE SUÇ DUYURUSU

Özbek'in hamaset yaptığına dikkat çekerek gazeteci sözlerine "'Önümüzü kesmeyin' falan dedi. Suç duyurusu yaptık derken, suç duyurusu yapanlara hakaret etti. Cevap hakkı doğduğu için söz alan Rezan Epözdemir çok iyi bir konuşma yaptı ve yönetimin karaborsa çetesi için değil bu çeteyi ortaya çıkarmak isteyenler hakkında suç duyurusu yaptığını belgeledi" şeklinde devam etti. 

Fatih1-9

REST ÇEKTİ

Gazeteci Fatih Altaylı son olaraksa "Belli ki yönetim bu işi kapatmaya çalışıyor ama merak etmeyin. Ben bu işin peşini bırakmam. Biz ahlaklı bir Galatasaray'ın, şampiyon bir Galatasaray’dan daha değerli olduğuna inanıyoruz. 'Kurucularımızdan Asım Sonumut’un topladığı 1 kuruşların hesabını her an veren Ali Sami Yen gibi olmamız lazım' diyoruz..." ifadelerini kullandı.

Kaynak: DEMET SAROVA