Galatasaray, ön libero konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Listede birçok farklı isim bulunurken Sarı-Kırmızılı yönetim, tüm alternatiflerin durumunu araştırıyor. Geçtiğimiz sezon Sevilla'da kiralık olarak forma giyen Boubakary Soumare de bunlardan biri...

Yönetim, bonservisi Leicester City'de bulunan 25 yaşındaki futbolcu için nabız yokladı. İngiliz kulübünün yaklaşık 15 milyon euroluk bir bonservis bedeli karşılığında transfere izin vereceği öğrenildi. Ancak Galatasaray bu konuda aceleci olmak istemiyor.

SONUÇ ALINAMAZSA

Ön libero konusunda daha bilindik isimlerin listede yer aldığı belirtildi. Bunlardan sonuç alınamazsa ibre Soumare'ye dönecek. Leicester City ile 30 Haziran 2026'ya kadar sözleşmesi bulunan 1.88 boyundaki futbolcu, takımdan ayrılmak istiyor. Bu sebeple de kendisine yapılabilecek tüm tekliflere açık.

Geçtiğimiz sezon Sevilla'da kiralık olarak forma giydiği 28 mücadelede 2 asist yapan Fransız oyuncu, gol katkısında bulunamamıştı. Sevilla'nın satın alma opsiyonu vardı ancak İspanyol ekibi bunu kullanmayacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ