Sezon başında Victor Osimhen transferiyle tüm dünyada gündem olan Galatasaray, ocak ayında bir başka yıldız takviyesi ile kadrosunu güçlendirmek istiyor.

PAULO DYBALA LİSTEDE

Sarı-kırmızılılar, Roma forması giyen Paulo Dybala'yı listesine aldı. Arjantinli yıldız; forvet, forvet arkası ve sağ kanat pozisyonlarında forma giyebilmesi nedeniyle joker olarak görülüyor. Teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda transfer harekatını başlatacak olan Galatasaray, bu gelişme öncesi oyuncu izlemeyi ve listeye isim yazdırmayı sürdürüyor. İtalyan basını da Galatasaray'ın Dybala'yı istediğini belirterek günlerdir haber yapıyor.

KALIP KALMAYACAĞI MERAK KONUSU

Çizme basınından konuyla ilgili şu bilgiler verildi: "Roma'da gözler Dybala'nın geleceğine çevrilmiş durumda. 21 numarayı giyen yıldız oyuncunun ligin ikinci yarısında takımda kalıp kalmayacağı merak konusu oldu. Kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Fakat Dybala'nın kontratı, belli bir sayıda maça çıkması halinde otomatik olarak uzayacak. Bununla birlikte oyuncunun maaşı da iyice artacak. Roma'nın bu konuda nasıl bir yol izleyeceği önemli çünkü aynı zamanda bu karar Dybala'nın geleceğini aydınlatacak."

Kaynak: Haber Merkezi