Fenomen Esin Çepni, YouTuber eşi Bilal Hancı'nın kendisini aldattığını iddia ettiği görüntüleri, "Siz de görün istiyorum" diyerek sosyal medya hesabından ifşa etmiş ve boşanmanın ardında da hızlı aşk hayatıyla dikkat çekmişti. 

FUTBULCULARA KANCAYI TAKMIŞTI

Olaylı boşanmanın ardından Çaykur Rizespor'un kalecesi Zafer Görgen'le aşk yaşayan fenomen, ayrılığın ardından sevgilisinin formasını satışa çıkararak dile düşmüştü.

ONLYFANS HESABI AÇTI

Bu ilişkiden hemen sonra ise Alanyaspor forması giyen Yusuf Özdemir'e birlikteliğini duyurmuştu. Bu aşkı da kısa süren Esin Çepni’nin Onlyfans hesabı açarak çıplak pozlarını paylaşması gündeme oturmuştu. 

10001162394A4A05712587Edb1 Ssc6

ÇIPLAK FOTOĞRAFLARI GÜNDEM OLDU

Çıplak fotoğrafları sosyal medyaya düşmesinin ardından Esin Çepni sosyal medya hesabından açıklama yaparak “Bana ait olan ve olduğu iddia edilip özel kanallar aracılığı ile satılan ve satan herkesi muhatap olmadan avukatıma iletiyorum...” ifadelerini kullanmıştı.

SARKIK MEME KRİZİ

Esin Çepni, bu kez de takipçisine verdiği cevpla gündem olmayı başardı. Çepni, bir kullanıcının "Memelerin sarkmış özellikle sol memen kendi başına hareket ediyor. Senin bir operasyona ihtiyacın var. Bu memelerle bu özgüvene sahip olman da hiç normal değil. Simetrim bozuldu baktıkça psikolojim bozuluyor..." yorumuna sert çıktı. 

"Bir kadın hemcinsine bunu yaparsa erkekler ne yapmaz. Yazık gerçekten utanıyorum senin gibi hemcinsimden" dedi. 

Muhabir: ÖZNUR DEMİRBEY