Bir Zamanlar Çukurova’ İtalya’da ‘Terra Amara’ ismiyle Access Time ve Canale 5 kanallarında 2022 yılından beri hem gündüz kuşağında hem de prime-time'da izleyiciyle buluşuyordu. ‘Terra Amara’’nın büyük finali 8 Haziran Cumartesi günü prime-time’da, yayınlandığı kanalın en prestijli yayın saatinde İtalyan hayranlarıyla buluştu. ‘Terra Amara’’nın büyük finali prime-time'da %18,2, gece geç saatlerde ise %19,83 izlenme payı aldı. ‘Terra Amara’ büyük finali aldığı bu yüksek izlenme payıyla; ülkede merakla takip edilen yarışma programı ‘L’acchiappatalenti’’nin final bölümünü bile geride bırakarak yeni bir başarıya daha imza attı. 

Dizide canlandırdığı 'Fikret performansıyla dikkat çeke Furkan Palalı İtalya Benevento'da bu yıl 8.si düzenlenen BCT Benevento Sinema ve Televizyon Festivali'nde "En İyi Uluslararası Erkek Oyuncu Ödülü"nü aldı.

Kuş Uçuşu'nun Güliz'i Şifanur Gül dizi için ne dedi? Kuş Uçuşu'nun Güliz'i Şifanur Gül dizi için ne dedi?

Furkan Palalı; röportaj sonrası, bilet alarak kendisini izlemeye gelen ve saatler öncesinden meydanı dolduran 3.800 kişi ile selfie çekti. Yoğun kalabalıkta, fanların ilgisi sebebiyle sokakta yürümekte zorluk yaşayan başarılı oyuncu; hiç kimsenin isteğini kırmayarak hepsiyle fotoğraf çektirdi ve sohbet etti. 

Kaynak: DEMET SAROVA