A Milli Kadın Voleybol Takımı, Fransa'nın başkenti Paris'teki Olimpiyat Oyunları'nda çeyrek finalde güçlü rakibi Çin’i 3-2 yenerek tarih yazdı. Bu zafer, millilerimizin tarihinde ilk kez yarı finale yükselmesi anlamına geliyor. Maçın kahramanı Melissa Vargas ise 42 sayıyla öne çıkarak, karşılaşmanın en skorer ismi oldu ve takımını galibiyete taşıdı.

RAKİP İLE 8 AĞUSTOS'TA KARŞILAŞILACAK

Bu tarihi başarının ardından milliler, yarı finalde İtalya-Sırbistan karşılaşmasının galibiyle 8 Ağustos'ta karşılaşacak. Tüm Türkiye, bu önemli karşılaşmayı merakla bekliyor.

WhatsApp Image 2024-08-06 at 22.19.41

EBRAR KARAKURT'TAN YANIT

Galibiyetin coşkusu sosyal medyada da geniş yankı bulurken, spor yorumcusu Furkan Bölükbaşı’nın yaptığı bir paylaşım tartışma yarattı. Bölükbaşı, "Ebrar Karakurt isimli provokatör hariç Kadın Voleybol takımımızın muhteşem zaferini kutluyorum" şeklinde bir ifade kullanarak Karakurt’u hedef aldı. Bu eleştiriye sessiz kalmayan Ebrar Karakurt, sosyal medya hesabından esprili bir yanıt vererek "Arkadaşlar kim bu lavuk???" dedi. Karakurt’un bu cevabı, sosyal medyada büyük ilgi gördü ve destek mesajlarıyla karşılandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ