Sakarya’da, yaklaşık 5 yıldır restoran konseptiyle müşterilere kokoreç sunan Erdinç Zorlu, endüstri mühendisliği geçmişi ile dikkat çekiyor. Arkadaşları tarafından artık "kokoreçin mühendisi" olarak hitap edilen Zorlu, Serdivan ilçesindeki işletmesinde müşterilere hizmet veriyor.
Kendi işinin patronu olmanın gururunu yaşayan Zorlu, mahalle arasında, arabada ve sokakta satılan bir lezzet olan kokoreci restoran konseptiyle müşterilerine sunmanın yanı sıra birçok kişiye de istihdam sağlıyor.
Mühendislik kariyerinden girişimcilik dünyasına geçişini anlatan Zorlu, bu ani kararı alarak kokoreççilik sektörüne adım atmış ve şu anda kendi işinin patronu olarak mutluluk duyduğunu belirtmiştir.
İşletmesinde kaliteli ve sağlıklı kokoreç sunmaya özen gösteren Zorlu, piyasadaki ürünlerin kalitesine dikkat çekerek müşterilerini güvendiği bir yerde kokoreç yemeleri konusunda uyarıda bulunmuştur.
Kokoreçin özgün ve sağlıklı bir lezzet olduğunu vurgulayan Zorlu, işletmesinin amatör ruhu profesyonellikle birleştirerek müşterilere farklı bir deneyim sunmayı hedeflediğini ifade etmiştir.
iha