Dünya

Kırmızı halıda şov yaptılar! Ödülden çok şıklıklarını konuşturdular

2024 Bafta TV Ödülleri için kırmızı halıya çıkan Emily Atack, Maura Higgins ve Georgia Harrison ihtişamlı bir görüntü sergilerken, Maura Higgins bir adım öne geçti.

Abone Ol

34 yaşındaki Emily Atack uzun kollu elbise, yarışan hayranların ve kameraların önünde poz verirken, efsanevi anne adayının ışıltısını gözler önüne seriyordu. Elinde zarif beyaz bir el çantasıyla kırmızı halıda sallanırken, sarı buklelerini zarif bir topuz halinde toplamıştı.

Georgia Harrison, gümüş işlemeli kemeri olan pembe saten elbisesiyle tonlu karın kaslarını sergiledi. Georgia gümüş bantlı topuklu ayakkabılarla boyunu uzatırken, şık kırmızı bir çanta ve uyumlu mücevherlerle tamamladı.

Maura Higgins, gösterişli tören öncesinde erken giriş yaparken, ön kısmı seksi dekolteli muhteşem siyah peplum elbisesiyle göz kamaştırıcı bir figür sergiledi.

Frankie Bridge, zarif pembe iki parçalı takımla sıkı karnını gösterdi. Şık takım, omuzları vatkalı, bebek pembesi kısa bir bluz ve ortasında dantelli detaylar bulunan, uyumlu, yere kadar uzanan bir etekten oluşuyordu. Kalın altın damla küpelerle süslendi ve doğal özelliklerini vurgulayan bronz bir makyaj paleti süsledi.

Mollie King, dekolteli uzun kollu beyaz elbisesiyle göğüs dekoltesini gözler önüne sergiledi. Doğal özelliklerini vurgulayan bronz bir makyaj paleti kullanırken, kalın altın küpeler ve yüzüklerle kombinini tamamladı.

Ashley James, cesur bir uyluk yüksekliğinde yırtmaçlı saten zeytin yeşili elbisesiyle çok uzun bacaklı bir görüntü sergiledi. Boyunu altın bantlı topuklu ayakkabılarla yükseltti ve uyumlu damla küpeler ve yüzüklerle tamamladı.

36 yaşındaki oyuncu Vicky Pattison, ödül gecesine gitmeden önceki sosyal medya paylaşımlarıyla ve gece de giydiği transparan elbisesiyle hayranlarını şaşkına çevirdi.

Ashley Roberts, siyah dantellerin olduğu elbisenin göbeğindeki yırtık şeklini en iyi şekilde ortaya çıkaran çıkıntılı detay sayesinde gergin karın kaslarını sergileyeceğinden emindi. Sadece karnını göstermekle yetinmeyen bacak boyunca uzanan büyük bir kesik, aynı zamanda bacaklarını da gösteriyordu. Makyajı mükemmel bir şekilde hazırlanırken, elbisesinin ortaya çıkmasına yardımcı olmak için saçlarını zarif bir topuz şeklinde toplamıştı.