Bugün, lider Mecidiyeköy  ile üçüncü Florya 1923 Şenlikköy Stadı’nda karşılaştı. Herkesin büyük bir heyecanla beklediği bu karşılaşmada, Florya 1923 sahadan 4-1’lik net bir skorla ayrıldı.

Maçın başlama düdüğü ile birlikte iki takım da tempolu bir oyun sergilemeye başladı. İlk dakikalardan itibaren Florya 1923 , hücum hattıyla rakip kaleye yüklenerek Mecidiyeköy  savunmasını zorlamaya başladı. Mesut Bora’nın mükemmel golü skoru 1-0’ a getirdi.

Bu golden sonra Mecidiyeköy takım toparlanmaya çalıştı, ancak Florya 1923  etkili savunması ve hızlı kontra atakları, rakip takımın oyuna dönmesine izin vermedi.Doğukan durumu 2-0 a getirdi Florya 1923 oyuncuları tempolu futbolunu devam ettirirken bu sefer skoru değiştirme sırası Rüzgar’da idi .Durum şimdi 3-0 .Bu skordan sonra oyun tamamen Florya 1923 futbolcularının istediği gibi şekillendi. Doğukan bir gol daha atarak durumu 4-0 a getirdi. Taraftarlar, galibiyetin coşkusunu yaşamaya başladı., Mecidiyeköy son dakikalarda bir gol bulmayı başardı ve durumu 4-1’e getirdi. Ancak bu gol, maçı kurtarmaya yetmedi. Florya 1923 , sezonun en önemli galibiyetlerinden birine imza atarak hem moral buldu hem de puan tablosunu değiştirdi.Ve zirveye oturdu

Muhabir: ERAYCAN ERGİNBAŞ