Kağıthane Talatpaşa Mahallesi'nde geçen ay yaşanan olayda, gece saatlerinde ağabeyinin Okmeydanı'nda yaralandığını öğrenen 26 yaşındaki Alihan Y., hastaneye gitmek için bir panelvan aracı durdurup yardım istedi. Araçtaki şahıslar, kısa bir süre seyir ettikten sonra genci silahla bacağından vurup araçtan attılar. Yaralı genç, can havliyle kaldırımda seke seke yürüyerek kaçmaya çalıştı ancak bir süre sonra yere yığıldı. Bu anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Hastanedeki Ağabeyine Giderken Vuruldu

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı genci ilk müdahalenin ardından Sarıyer Seyrantepe'deki Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Ameliyata alınan ve hayati tehlikesi bulunmayan genç, ifadesinde yolda yürürken siyah bir aracın camından ateş edilerek yaralandığını ve saldırganı tanımadığını belirtti.

Suç Araştırma Bürosu Saldırganı Yakaladı

Olayın ardından inceleme başlatan Çağlayan Polis Merkezi Amirliği Suç Araştırma Büro ekipleri, çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek gencin bindiği aracın kiralık olduğunu tespit etti. Aracı kiralayan kişinin Bedirhan A. (23) olduğu belirlendi. "Uyuşturucu madde kullanmak" suçundan kaydı bulunan Bedirhan A., polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinin ardından "kasten yaralama" suçundan adliyeye sevk edilen Bedirhan A., mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ-İHA