Fenerbahçe ve Milli Takım'ın genç yeteneği Ferdi Kadıoğlu'nun ismi bu transfer döneminde sıkça gündeme geldi. Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağı, hangi takıma transfer olacağı ve transfer bedeliyle ilgili tartışmalar uzun süre medyada geniş yer buldu. Cuma günü, bu tartışmalara noktayı koyan haberlerin ve Fenerbahçe'nin sosyal medyadan yaptığı açıklamaların ardından konunun netleştiği belirtildi. Ancak, bu gelişmelerin ardından Ferdi Kadıoğlu'ndan herhangi bir yeni bilgi ya da güncelleme alınamadı. Bu sessizlik, transfer sürecinin nasıl sonuçlanacağı konusunda hala belirsizlik yarattı. 

Ferdi Kadıoğlu için İngiltere Premier Lig ekiplerinden Brighton & Hove Albion takımıyla Fenerbahçe'nin 35 milyon euroya el sıkıştığı ve oyuncunun da kulüple anlaştığı yazıldı. Fenerbahçe'den yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Futbolcumuz Ferdi Kadıoğlu, Premier Lig ekiplerinden Brighton & Hove Albion FC ile transfer görüşmelerini ilerletmek ve sağlık kontrolünden geçmek üzere kulübümüz tarafından izinli bir şekilde İngiltere’ye gidecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız" 

İmza yok, fotoğraf yok: Ferdi gizemi - Resim : 1

Fenerbahçe'nin attığı bu tweet ile aynı tarihte 23 Ağustos'ta, Ferdi Kadıoğlu saat 20.30 uçuşuyla İstanbul Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nden İngiltere'ye uçtu. Kadıoğlu, Türkiye'den ayrılırken şöyle görüntülendi:

İmza yok, fotoğraf yok: Ferdi gizemi - Resim : 2

23'ÜNDEN BERİ KAYIP

Ancak Brighton ile 5 yıllık anlaşmaya vardığı kaydedilen Ferdi Kadıoğlu gözlerden kayboldu. Haftasonunu İngiltere'de geçirdiği düşünülen Ferdi'nin sağlık kontrolüne giderken görüntüleri yayınlansa da genç yıldız henüz Brighton'a imza atmadı. Brighton'ın resmi hesabından da Ferdi'ye dair bir paylaşımda bulunulmadı.

FOTOĞRAF YOK, PAYLAŞIM YOK, İMZA YOK

23 Ağustos Cuma akşamı İngiltere'ye giden Ferdi Kadıoğlu'nun 27 Ağustos gündüz saatleri itibariyle hala Brighton'a imza atmış olmaması dikkat çekti.

INSTAGRAM SAYFASINDA HALA FENERBAHÇE VAR

Ferdi Kadıoğlu'nun ayrıca Instagram hesabından da hala Fenerbahçe ismini silmediği ve profil fotoğrafını değiştirmedi görüldü.

İmza yok, fotoğraf yok: Ferdi gizemi - Resim : 3

İMZA ATARSA TARİHİN EN PAHALISI OLACAK

Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton'a imza atması halinde Türk futbol tarihinin en pahalı oyuncusu olması bekleniyor. Bundan önceki transfer Galatasaray'ın sağ beki Sacha Boey'di. Boey transferinde Bayern Münih "Sarı Kırmızılılar"a 30 milyon euro ödemişti. Ferdi için ise Fenerbahçe'Nin toplam 35 milyon euro kazanması bekleniyor.

Kaynak: ODATV