Sosyal medyada paylaştığı dans videolarıyla popüler olan ve başörtüsü çıkarttığı için uzun bir süre eleştirilerin odağı olan Esra Rabia Ünal, sık sık yaptığı paylaşımlarla büyük yankı uyandırmaya devam ediyor.

esra rabia ünal-1

ESRA RABİA ÜNAL HASTALIĞINI AÇIKLADI


Sosyal medya fenomeni Esra Rabia Ünal, psikolojik bir rahatsızlığı olduğunu açıkladı. Ünal yaptığı açıklamada "Sınırda bir hastalık. Benimkisi 'Borderline'. Birçok ilaç kullanıyorum. Sayenizde, teşekkür ediyorum. Benim konuşmaya ihtiyacım varmış. Doktorun önerdiği terapist İstanbul'da burada yok. Ama demek ki benim burada oturup konuşmam gerekiyormuş." dedi.

"Ön yargılarınızı arka plana atın. Karşınızdaki insanı kaybettiğiniz de sonra 'keşke' demeyin. Beni dinsiz, imansız, egoist ettiniz. 'Bir şey yaşamıyorum, kimsenin parasını yemiyorum.' diyorum inanmıyorsunuz. Dans ettiğim için bunları mı diyorsunuz? Paylaştıklarımı tamam hepsini kaldırayım ama siz yine devam edeceksiniz. Siz kafanızda bir kalıba sokmuşsunuz. Bana bir şey olursa da kesinlikle hakkımı helal etmiyorum. Algılar asla kırılmıyor. Bir sürü tedavi oldum. Gerçekten çok yoruldum. Sonumu iyi görmüyorum." 
 

Muhabir: ERAYCAN ERGİNBAŞ