Tottenham'la sözleşmesi 30 Haziran 2025'te tamamlanacak olan Pierre-Emile Hojbjerg satış listesine konmuştu. Danimarkalı ön libero için Fenerbahçe bir süredir temaslarda bulunuyordu. Ancak Galatasaray'ın da tecrübeli isim için devreye girdiği öğrenildi.

Sarı-Kırmızılılar, önümüzdeki günlerde İngiliz ekibine resmi teklifte bulunacak. Oyuncu için 10 milyon euro civarında bir rakam talep edildiği belirtildi. Hem Galatasaray hem de Fenerbahçe bu rakamı ödemeye hazır gözüküyor.

KARARI OYUNCU VERECEK

Tottenham, istediği bonservisi alması halinde oyuncunun her iki takımla da görüşmesine izin verecek. Burada futbolcuya daha iyi maddi şartlar ve daha iyi projeyi sunacak taraf, istediğini elde edecek. 28 yaşındaki Danimarkalı futbolcu, geçtiğimiz sezon Premier Lig'de 36 karşılaşmaya çıktı. Gol veya asist katkısında bulunamadı.

1.85 boyundaki yıldız, 2020 yılında Southampton'dan 16.6 milyon euro karşılığında Tottenham'a geçmişti. Danimarka Milli Takımı'nın formasını da 77 kez giyen Pierre-Emile Hojbjerg, ülkesi adına 10 gol kaydetti.

Kaynak: HABER MERKEZİ