Fenerbahçe'nin Michy Batshuayi konusunda çok fazla ısrarcı olmamasının nedeninin Paul Onuachu ile anlaşma olduğu iddia edildi.

Buna göre; Batsman'ın, Galatasaray'la görüşmelere başladığı günden bu yana sarı-lacivertli yönetim Göztepe'nin de sahibi olan Southampton ile sezonu Trabzonspor'da tamamlayan Onuachu için görüşmeler yapıyor.

Gelen bilgilere doğrultusunda; sarı-lacivertli yönetim 1 yıllık kiralama karşılığında Göztepe'ye gönderilmek üzere 2 oyuncuyu Southampton kulübüne önerdi.

Bu oyuncuların Zajc ve Crespo olduğu, 2 oyuncunun da İzmir kulübünde oynama konusunda ikna olduğu belirtildi. Fenerbahçe'nin ayrıca Onuachu'nun sözleşmesine 20 golü geçmesi durumunda 10 milyon Euro beldelli satın alma bedeli de ekleyeceği gelen bilgiler arasında.

TRABZONSPOR REST ÇEKMİŞTİ

30 yaşındaki Nijeryalı golcü için Trabzonspor uzun zamandır bekliyordu. İngiliz ekibi yeni sezonda da Onuachu'yu kadroda düşünmediği; ancak bu sefer kiralık değil satmak istediğini ilan etmişti.

Bordo-mavililer de yine kiralama formülüyle takımda tutmak istemiş, hatta Başkan Ertuğrul Doğan'ın talimatıyla başka oyuncularla da görüşmeler yapılarak rest çekilmişti. 

Abdullah Avcı'nın "uzun boylu ve güçlü fizikli golcü" ısrarı nedeniyle bu özelliklere sahip başka oyuncularla da görüşmeler devam ediyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ