Trendyol Süper Lig'de 2023/2024 sezonunu 102 puanla şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, yaz transfer döneminde yaptığı takviyelerle gündem olmuştu. Sarı-kırmızılılar; Mauro Icardi, Hakim Ziyech, Tete, Davinson Sanchez ve Tanguy Ndombele gibi birçok ünlü ismi takıma kazandırmıştı. Cimbom'un en çok konuşulan transferlerinden biri de Wilfried Zaha olmuştu.

FENERBAHÇE'NİN ELİNDE KAÇMIŞTI

Galatasaray, adı sık sık ezeli rakibi Fenerbahçe ile de anılan tecrübeli yıldızı takıma kazandırmıştı. Sarı-kırmızılı ekip, 31 yaşındaki hücum oyuncusu ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştı. Galatasaray forması giyen Wilfried Zaha, sosyal medya hesabından yine çarpıcı bir paylaşıma imza attı. 

TARAFTARLA POLEMİK YAŞAMIŞTI

Fildişili futbolcu, geçtiğimiz günlerde de "Kendine yeni bir kulüp bul." diyen taraftara verdiği cevapla gündem olmuştu. Zaha, taraftara "Yeni bir ligde ve yeni bir ülkede geçirdiğim 4 aylık sakatlığın ardından forma giydiğim ve gol atmaya başladığım ocak ayından itibaren garip bir şekilde yedek kaldığım gerçeğine bir bakalım mı? Yeterince uzun yazdığımı düşünüyorum." şeklinde yanıt vermişti. Zaha, kısa süre sonra bu paylaşımı silmişti. İşte Zaha'nın o diyalogtan sonra yaptığı paylaşım: 

Kaynak: HABER MERKEZİ