FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ:  Fenerbahçe'den sürpriz transfer hamlesi. Süper Lig'de bu sezon uygulanacak 12 yabancı kuralı sebebiyle yerli oyuncu transferi yapmak isteyen Fenerbahçe, Lille'den ayrılan Yusuf Yazıcı ile ilgileniyor. 10 milyon Euro piyasa değeri olan oyuncunun bonservisi elinde ve şu anda boşta.

FRANSIZ BASINI FENERBAHÇE'Yİ YAZDI

Fransız basınında da çıkan haberlere göre; 27 yaşındaki Milli oyuncuya Fenerbahçe dışında Beşiktaş ve Milan da ilgi gösteriyor. Fransa'nın önde gelen basın kuruluşlarından RMC Sport, Yusuf Yazıcı 'nın Jose Mourinho ile sezona iddialı girmek isteyen Fenerbahçe ile bir görüşme yaptığını yazdı.

LİLLE FORMASIYLA ŞAMPİYONLUK YAŞADI

Fransa'da Lille formasıyla 135 maç oynayan Yusuf Yazıcı, toplamda 29 gol atıp, 15 asistlik performans gösterdi. Milli futbolcu 2020-21 sezonunda Lille formasıyla Fransa Ligue 1 şampiyonluk yaşamıştı. 

Eroğluspor Kastamonu yolcusu Eroğluspor Kastamonu yolcusu

SEVGİLİSİ MELİSA PAMUK İSTANBUL'U İSTİYOR

Türkiye'nin Euro 2024 kadrosunda yer alan oyuncu transfer teklifleriyle menajerinin ilgilenmediğini söyledi ve açıklama yapmadı. Fakat Yusuf Yazıcı'nın sevgilisi Melisa Pamuk'un İstanbul'da yaşamak istemesi sebebiyle, Fenerbahçe'nin teklifine sıcak bakabileceği sızan haberler arasında.

Kaynak: HABER MERKEZİ