FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ | Forvet hattına takviye yapmayı düşünen Fenerbahçe, birçok alternatifle görüşüyor. Çalışmalar sürerken Fransa basınından ilginç bir iddia eldi. Buna göre; Kanarya, Montpellier'in 24 yaşındaki Nijeryalı golcüsü Akor Adams'la ilgileniyor.

1.90 boyundaki futbolcu, bu sezon başında Lillestrom'dan 4.5 milyon euro karşılığında transfer edilmişti. Adams, Fransa Ligi'nde 32 karşılaşmaya çıkarken sezonu 8 gol ve 1 asistle kapattı. Daha büyük bir takıma gitmek isteyen Nijeryalı'nın Kanarya'ya sıcak baktığı öğrenildi.

10 MİLYON EURO

30 Haziran 2027'ye kadar sözleşmesi bulunan oyuncu için Montpellier'in 10 milyon euro bonservis bedeli talep etmesi bekleniyor. Futbolcuyla Fenerbahçe'nin haricinde başka takımların da ilgilendiği belirtildi.

Jose Mourinho'yla çalışmayı hayal eden Akor Adams'ın durumunun 15 gün içerisinde netleşmesi bekleniyor. 1.90'lık boyuyla rakip savunmaları yıpratan Nijeryalı, takım arkadaşlarına boşluklar yaratabiliyor. Bu sayede de kendisi gol atmasa bile birçok tehlikenin hazırlayıcısı oluyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ