FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ: Fenerbahçe'de transferde hareketli saatler yaşanıyor. Faslı golcü Youssef En-Nesyri'nin kulübü Sevilla ile anlaşma sağlandı. Portekizli Teknik Direktör Jose Mourinho'nun verdiği liste doğrultusunda transferde atağa kalkan sarı-lacivertliler, Çağlar Söyüncü'nün ardından forvet transferini de bitirdi. Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco ve Sevilla Sportif Direktörü arasında gelişen ciddi transfer pazarlığının ardından anlaşma sağlandı. 

BONSERVİS 20 MİLYON EURO

Virgil Van Dijk'tan Barış Alper Yılmaz itirafı: 'Ele avuca sığmaz bir şekilde koşuyordu' Virgil Van Dijk'tan Barış Alper Yılmaz itirafı: 'Ele avuca sığmaz bir şekilde koşuyordu'

Sevilla Faslı golcü Youssef En-Nesyri için ilk etapta kapıyı 25 milyon Euro'dan açtı. Fenerbahçe buna karşılık olarak 15 milyon Euro teklif etti fakat kabul görmedi.  Yapılan sıkı pazarlıkların ardından 20 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında ön anlaşma yapıldı. Youssef En-Nesyri, Jose Mourinho'nun forvet transferinde lise başıydı.

GEÇEN SENE 20 GOL ATTI

27 yaşındaki Faslı golcü, Sevilla formasını geçen sezon 41 kez giyerken 20 gol, 3 asistlik performans gösterdi. Fas Milli Takımı ile de 73 maçta 20 golü bulunuyor. Kulübüyle 1 yıllık sözleşmesi kalmıştı. İspanyol ve Portekiz basını da transferi duyurdu.

Kaynak: HABER MERKEZİ