FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ: Fenerbahçe transferde hız kesmiyor. Ofansif anlamda takımın daha hızlı olmasını isteyen Jose Mourinho, yönetime alternatifleriyle birlikte geniş bir transfer listesi sundu. Corinthians'tan 19 yaşındaki Brezilyalı sol kanat oyuncusu Wesley Gassova Ribeiro Teixeira ile transfer görüşmelerine başlandı. Seviila'dan golcü Youssef En-Nesyri transferini de bitirmek üzere olan sarı-lacivertliler, genç oyuncuları kadrosuna katmak istiyor.

WESLET TEİXEİRA KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? HANGİ POZİSYONDA VE TAKIMDA OYNUYOR?

Wesley Gassova Ribeiro Teixeira, 5 Mart 2005 yılında Sao Paulo, Brezilya'da doğdu. 1.80 cm boyundaki Wesley, sol kanatta oynuyor. Brezilya'da Corinthians takımının altyapısından yetişti. 3 sezondur A takımda forma giyiyor. Corinthians formasıyla 88 resmi maçta oynadı ve 10 gol, 5 asisti bulunuyor. Kulübüyle 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Devam eden ligde, bu sezon 14 maçta süre aldı ve 2 gol kaydetti.

CORİNTHİANS WESLEY İÇİN 10 MİLYON EURO İSTİYOR

Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco oyuncu tarafıyla ilk iletişimi kurdu ve ardından Corinthians'a oyuncunun durumunu sordu. Brezilya ekibi 19 yaşındaki genç kanat oyuncusu için 10 milyon Euro bonservis bedeli istiyor. Brezilya basınında önde gelen spor kuruluşlarından ESPN Brasil'de transferi yazdı.  Bir diğer önemli ayrıntı ise, genç yıldızı ilk A takıma çıkaran ve oynatan, Corinthians'ta da çalışan eski Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira.

Kaynak: HABER MERKEZİ