Süper Lig'de şampiyonluğu Galatasaray'a kaptırarak büyük bir hüsran yaşayan Fenerbahçe, kolları sıvadı ve bu yıl bambaşka olacağa benziyor. Seçim yarışına günler kala ortalık kızışmışken Ali Koç ve ekibi bir yandan da transferler için tüm düğmelere bastı.

Mourinho Imza Töreni

Ali Koç ve yönetimi ilk olarak dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho'yu takımın başına getirerek büyük bir ses getirdi ve bu transfer hem Türkiye'de hem de dünyada günlerce konuşuldu. 

Mouuu7899

Sosyal medyada ise Ana De Armas ismi Fenerbahçe ile anılmaya başladı. 

ANA DE ARMAS NE İÇİN FENERBAHÇE İLE ANILIYOR?

Fenerbahçe, sosyal medyadaki reklam yüzü olması için Ana de Armas ile 3 çekimlik anlaşma yaptığı iddia edildi.

Bu iddia Fenerbahçe taraftarları arasında bir gündem yarattı.

Taraftarlar "Ali Koç çıtayı iyice yükseltiyor" gibi yorumlarda bulundu. Güzelliğiyle öne çıkan Ana De Armas'ın ise kim olduğu merak konusu oldu.

ANA DE ARMAS KİMDİR?

Ana de Armas 30 Nisan 1988 yılında Küba'da dünyaya geldi. Ana de Armas'ın Küba ve İspanya olarak çifte vatandaşlığı bulunmaktadır. Ana de Armas 2006 yılında film hayatına atıldı ve çok beğenildi.

De Armas o günden bu yana oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Oyunculuğunun getirdiği başarı ile Hollywood'a kadar uzandı.

Ana de Armas 2011 yılında İspanyol aktör Marc Clotet ile evlendi ancak evlilikleri 2 yıl sürdü. 2013 yılında ayrılma kararı aldılar. Ana de Armas yaşamını ABD'nin New York kentinde sürdürmektedir.
 

Muhabir: ERAYCAN ERGİNBAŞ