“HAFTA İÇİ MAÇLARDA ÇOK ZORLANDIK”

Yılmaz “Yorucu bir sezonu geride bıraktık. Özellikle hafta içi maçlarda çok zorlandık. Federasyonun kararına saygı duyuyoruz. Maç trafiği, sahalarn yoğunluğu, seçim süreci gibi etkenlerden dolayı da sezonun zamanında tamamlanması için de hafta içi oynadık. Bazı maçlara 11 kişiyle zor gittik. Herkesin de takdir ettiği gibi hafta içi maçlarında futbolcu bulmakta zorlnıyoruz. Çalışanlar işinden, okuyanlar okulundan zor izin alıyor. Bunların hepsine göğüs gerdik. Şimdi geldiğimiz noktada 10 gün bayram tatili, arkasından yaz tatili olması sebebiyle futbolcu bulmakta zorlanıyoruz. Play Off oynayacak 20 takım bu konuda çok zorlanacak.

Tekrardan toplanıp tekrardan idman yapmak gerekiyor. Memlekete giden futbolcular, izne çıkan futbolcular tekrar nasıl geri gelecek? Değerli federasyon yetkililerinden istediğimiz Play Off oynanmaması. İkincilerin direkt bir üst kümeye yükseltilmesini talep ediyoruz. Geçmişteki örnekleri mevcuttur. Koskoca bir sezonun heba olmaması için gereğinin yapılmasını rica ediyoruz. Yenilenin de hakkının korunması adına, mağduriyetin giderilmesi adına böyle bir kararın çıkmasını talep ediyoruz.

Tüm kulüpler olarak toplanıp bir dilekçe vererek federasyondan anlayış bekleyeceğiz. Akıtılan terin boş gitmemesi için her daim mağdur olan 2.Amatör takımlarının bu kez federasyon kararıyla mağdur edilmemesini özellikle istiyoruz.” İfadesini kullandı.

Kaynak: İSKENDER KORDU