Fatih Katip Kasım Mahallesi'nde yaşanan olay oldukça üzücüydü. Muzaffer Karaaslan isimli şahıs, evine gitmeye çalışan Yıldız Haydarova'nın yanına yaklaşarak çantasını almaya çalıştı. Ancak Haydarova, çantasını bırakmamak için direndiği sırada Karaaslan saldırganca bir şekilde tekme, yumruk ve kafa atmaya başladı. Kadın şiddetli saldırıya rağmen çantasını teslim etmedi, ancak Karaaslan aldığı darbelerle etkisiz hale getirildikten sonra çantayı alıp kaçtı.

Screenshot_3

Olayın ardından Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri harekete geçti ve güvenlik kamerası görüntülerini inceledikten sonra şüpheli Muzaffer Karaaslan'ı yakaladılar. Karaaslan, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Screenshot_4

Olaya tanık olan esnaf Şuayip Akdaş, yaşananları anlatırken büyük bir üzüntüyle, "Sabah iş yerimizi açtık ve memur arkadaşlar tarafından olayın gerçekleştiğini öğrendik.


Screenshot_5

 

Kamera görüntülerini incelediğimizde bir kadının kepenklere vurularak çantasının gasp edildiğini gördük. Bu adamı tanımıyorum ancak maalesef daha önce de benzer olaylara şahit olduk" şeklinde konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ-İHA