Geçtiğimiz Mart ayında 10 yıllık eşi Volkan Bahçekapılı'dan boşanan Türk futbolunun en popüler isimlerinden ünlü teknik adam Fatih Terim’in küçük kızı Buse Terim sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. 

Ekran Resmi 2024 09 15 09.47.05

"BENİM HATAM..."

Geçen hafta önce Roma'ya ardından da Londra'ya giden Terim, yaşadığı krizi takipçileriyla paylaştı. Londra'ya giden uçakta koltuğun gözüne koyduğu pasaportunu unutan ünlü isim yaşadıklarını şöyle anlattı: "Maalesef pasaportum bulunmadı. Hâlâ nasıl kaybolduğunu anlamıyorum. Çünkü uçakta koyduğum yeri çok net hatırlıyorum. Benim hatam keşke oraya koymasaydım ama olan oldu.

Ekran Resmi 2024 09 15 09.46.33

"SAĞLAM BİR HEYECAN YAŞATTI"

Roma'dan Londra'ya İngiliz havayolu ile uçuyordum. Pasaportumun fotoğrafı telefonumda olduğu için ve kimliğimle birlikte vizemi sistemden kontrol edince bana kapıda damga basarak geçiş izni verdiler. Çıkarken de aynı şekilde çıkış yaptım. Yetkili önce geri dönmem gerektiğini söyledi ve bu da bana sağlam bir heyecan yaşattı."

Ekran Resmi 2024 09 15 09.46.47

Buse Terim, yaşadığı şokun ardından "Pasaportumu uçaktaki koltuğun gözüne koyduğumdan çok emindim ama bir türlü bulunamadı. Artık yeni pasaportumla yine güzel ve birbirinden unutulmaz seyahatler yapmayı diliyorum" dedi

Muhabir: ÖZNUR DEMİRBEY