Son olarak Galatasaray'ı çalıştıran ve 2022'nin başından beri boşta olan Fatih Terim'in adı, çeşitli kulüplerle anılıyor. Fatih Terim'in milli takım başına geleceği iddiaları, Vincenzo Montella'nın A Milli Futbol Takımı'nın başına geçmesiyle son buldu. Terim'in adı son günlerde ise Ankaragücü ve Fiorentina ile anılır oldu. 

Galatasaray dinlemedi! Devleşen kaleciyi bile ezip geçti: 2-1 Galatasaray dinlemedi! Devleşen kaleciyi bile ezip geçti: 2-1

AL NASRR 4. SIRADA

Ancak son iddia, oldukça dikkat çekici. 70 yaşındaki çalıştırıcıyı Suudi Arabistan'dan Al Nassr kulübünün istediği iddia edildi. Suudi Arabistan Ligi'nde 18 puanla 4. sırada yer alan Al Nassr'da kulüp yönetiminin işini şansa bırakmak istemediği ve yıldızlarla dolu kadrosuna 'winner' bir teknik adama emanet etmek istediği öğrenildi.


Halihazırda Al Nassr'ı çalıştıran teknik direktör Luis Castro'nun sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona eriyor. Ancak Al Nassr yönetiminin bu kadar beklemeye niyeti yok. Kulübün, Fatih Terim'e teklif götürmeye hazırlandığı iddia ediliyor. Cristiano Ronaldo, Talisca, Sadio Mane, Seko Fofana gibi yıldız futbolcuların forma giydiği Al Nassr'a Fatih Terim'in sıcak bakıp bakmayacağı merak konusu.

Birleşik Krallık'a Erol Bulut damgası! Birleşik Krallık'a Erol Bulut damgası!

RONALDO, TERİM'İ ÜZMÜŞTÜ

Öte yandan Fatih Terim'in Galatasaray'ı çalıştırdığı 2012-13 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'le oynanan ve sarı-kırmızılıların 3-2 yendiği maçta Ronaldo 2 gol, ilk maçta ise 1 gol kaydetmişti. 2013-14 sezonunda 6-1'lik Real Madrid hezimetinde ise Portekizli futbolcu Galatasaray'a karşı hattrick yapmıştı.
 

Kaynak: ELİF KIZILÇAY