Komedyen Şahan Gökbakar, Marmaris'teki villası hakkında çıkan yıkım kararına ve Fatih Altaylı'nın eleştirilerine yanıt verdi. Gökbakar, "Kafa dinleyebileceğimiz köy evi diye aldık. Malikane almayı düşünseydim, dünyanın dört bir yanından denize sıfır malikaneyi alabilirdim. Marmaris'te çam ağacı kesip SİT alanına kaçak villa yapma niyetim asla yoktu. Bunu yapacak birinin ya su katılmamış gerizekalı olması gerekir ya da birilerine güvenmesi gerekir" dedi.

Şahan Gökbakar Kayseri'yi örnek gösterdi! "Ülkemize bunu neden yaptınız?"

Gökbakar, yaşadıklarını detaylıca açıkladıktan sonra Fatih Altaylı'yı arayarak durumu netleştirdi. Altaylı ise, "Eğer bu konuyu daha önce konuşmuş olsaydık, Şahan'ın bu kadar şikayetçi olacağını bilseydim, ben de kendisini arardım. Şahan bana 'Keşke bana bir sorsaydın' dedi. Evim 80 metrekare, ne büyüttüm ne de inşaat yaptım. Gazetelerin kullandığı fotoğraflar bana ait değil" açıklamasında bulundu.

JHHK

Fatih Altaylı, isyan ederek, "Yanlış haber yapılabilir ama bu kadar abartılı ve yanlış bilgiye dayanarak yapılan bir saldırı kabul edilemez. Şahan iktidara yakın bir isim değil, zaman zaman eleştirilerde bulunuyor. Başkasının evinin fotoğrafını kullanarak ve yanlış bilgiler vererek böyle bir iftira atılması şerefsizlikten başka bir şey değil. Belli ki Şahan'a dünyayı dar etmek istiyorlar" şeklinde konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ