Yapı Kredi, emeklilere ve kamu çalışanlarına sunduğu yüksek promosyon ödemeleriyle dikkat çekiyor. Adana Yüreğir Belediyesi’ndeki yaklaşık 950 çalışan, 35 bin 900 TL promosyon alacak. Ayrıca, SGK emekli maaşını Yapı Kredi’den almayı taahhüt eden emekliler, maaş miktarına göre 18 bin TL'ye kadar promosyon alabilecek. Bu fırsatlar, bankanın emekli ve kamu çalışanları için sunduğu cazip avantajlar arasında yer alıyor.
 

En düşük emekli maaşının 12 bin 500 TL’ye yükselmesinin ardından milyonlarca emekli, bankaların yapacağı promosyon ödemesini araştırırken, bankalar da emeklilere olduğu kadar kamu çalışanlarına da yüksek promosyon ödemesi yapıyor.

Bu kapsamda, Yapı Kredi de kamu çalışanlarına yaptığı promosyon ödemeleriyle dikkat çekiyor. Yapı Kredi, Adana Yüreğir Belediye ile yaptığı promosyon anlaşması kapsamında 35 bin 900 TL promosyon vereceğini açıkladı.

Buna göre, Yüreğir Belediyesi bünyesinde çalışan 950’ye yakın personele Yapı Kredi tarafından 35 bin 900 TL promosyon verilecek.

Konuya ilişkin açıklama yapan Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, şu ifadeleri kullandı: “Yaklaşık 950 civarı çalışma arkadaşımızı ilgilendiren, bankaların verdiği maaş promosyonu ihalesini gerçekleştirdik. Çalışma arkadaşlarım hafta başı 35 bin 900 TL’yi aldılar. Tüm emekçi kardeşlerime hayırlı olsun, güle güle harcasınlar. Çalışanlarımızın hakkını gözetmeye, destek olmaya devam edeceğiz.”

YAPI KREDİ EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR?

Öte yandan, emekliler de Yapı Kredi’nin ne kadar promosyon verdiğini merak ediyor. Bu kapsamda, Yapı Kredi, SGK emekli maaşını 3 sene süresine Yapı Kredi'den alma taahhüdü verenlere 18 bin liraya kadar promosyon veriyor. Promosyon Taahhütnamesi'nin imzalanmasının ardından ek bir koşul olmadan bir aylık net geliri;

9 bin 999 liraya kadar olana 9 bin 250 lira
10 bin lira – 14 bin 499 lira arasında olana 13 bin lira
15 bin lira - 19 bin 999 lira arasında olana 15 bin 500 lira
20 bin lira' nin üzerinde olana 18 bin lira promosyon ödemesi yapılacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ