Esra Erol'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 1 milyon 400 bin TL dolandırıldığını söyleyen Okan, Esra Erol'un kapısını çaldı. Antalya'dan gelen Okan, internette Aslı Ekinci isimli bir kadınla görüştüğünü evlilik hayali kurduğunu söyledi.
1 yıldır görüştüğü Aslı'ya 1 milyon 400 bin TL para verdiğini söyleyen Okan bu kişiyle yalnızca telefonla konuştuğunu dile getirdi.

2022-2023 yılları arasında öğretmen olduğunu bildiği Aslı Ekinci isimli kadın, ihtiyacının olduğunu söyleyip sık sık Okan'dan para istiyor. Paraları da ev sahibine gönderdiğini açıklayan Okan, sadece uygulama üzerinden yazışıyor. Elinde sadece ev sahibi Murat Kandemir'in telefon numarası olan Okan, canlı yayında şoke eden gerçekle yüzleşiyor.

"HİPNOZ OLDUM"

"Kolay güvenen bir insan değilim. Hipnoz gibi oldum. Sağlıklı düşünemedim. Bana 'Adam gibi adamsın.' diyordu." diyen ve Murat Kandemir'e paraları gönderen Okan'ın görüştüğü kişinin aslında erkek olduğu ortaya çıktı. Aslı Ekinci ismini ve başkasının fotoğrafını kullandığı öğrenildi.

"ASLI DİYE BİRİ YOK"

Yayına bağlanan Murat Kandemir "Aslı Ekinci benim arkadaşım. Sanal platformdan bir yazışma oldu. Aslı diye biri yok. Yazışmaları yapan benim" sözleriyle canlı yayında itiraf etti. Bir erkek olarak kadın gibi davranıp kandırdığını söyledi. "Okan'a göre Aslı var. Kadın gibi ben yazıştım." dedi. Esra Erol, Murat Kandemir'le ilgili ihbarlar geldiğini aktardı.

FOTOĞRAFTAKİ KADIN GÜN YÜZÜNE ÇIKTI!

Fotoğrafı kullanılan gerçek kişi yayına bağlanarak "Nasıl böyle bir şey olabilir. Fotoğrafımı nereden aldınız? Size dava açacağım. İsmim farklı sadece fotoğrafım kullanıldı." dedi ve ailecek şok geçirdiklerini söyledi.

Muhabir: MÜNEVVER BEYZA MORGİL