Charles Dean, Güney Carolina'da yaşamayı seviyordu. Bu ona, 1900'lerin başından beri kereste işi yapan bir ailesinde geçirdiği çocukluğunu hatırlatıyordu. Geçtiğimiz hafta Greenville'i kasıp kavuran Helene Kasırgası, bir meşeyi kökünden söktü. Ağaç onun yaşadığı daireye çarptı ve ölümüne sebep oldu.

ÇÖPE GİTMEYECEK

Ancak kardeşi Matthew Dean, akrabalarının ağacı çöpe atmak yerine bir kısmını kullanarak bank, masa veya başka mobilya parçaları yapmayı hedeflediğini söyledi. Bunlar, Charles'ın birçok hayata dokunduğu uyuşturucu kurtarma merkezlerinden birine bağışlanacak.

UMUT HEP VARDIR

Matthew, "Charles alkolik ve uyuşturucu bağımlısı olan birçok insana yardım etti. Bundan çıkarabileceğimiz bir şey varsa o da her zaman umut olduğudur" dedi. Dean, ABD tarihinin en ölümcül kasırgalarından birinde öldüğü doğrulanan 200'den fazla kişiden biri.

MESAJ ATMIŞTI

Charles Dean, hayatını kaybetmeden önce ailesine, "Şu an tam ortasındayız, korkutucu. Annemle babamın mahallesindeki eski ağaçlar gibi... Hepsi yaşlı ağaçlar ve devriliyorlar" şeklinde mesaj attı. Kısa bir süre sonra, dev meşe ağacı ikinci kattaki daireye çarparak adamın ölümüne neden oldu. Dean, 2011'den beri uyuşturucu bağımlılığı danışmanı olarak çalışıyordu. Kendisi de eski bir alkolikti.

Kaynak: HABER MERKEZİ