Esra Erol, 12 yaşındaki Sudenaz'ın kaybolması ile ilgili araştırma yapmaya devam ediyor. Türkiye'nin endişe ederek izlediği yayın sonrası Çorum'da kaybolan kız çocuğu için savcılık harekete geçti.

Yayından sonra Sudenaz'ı alıkoyduğu öne sürülen İlhan K. ve Aslan T. adlı bir kişi daha gözaltına alındı. Şahıslar ifadelerinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Sudenaz ise sağ salim bulunduktan sonra koruma altına alındı.


Sudenaz'ın bulunduğu haberini veren Esra Erol, işin arka yüzünü ortaya çıkarmak istedi. Esra Erol, Sudenaz'ın ablasını yayına konuk etti.

Bir süredir aileyle görüşmediği öğrenilen abla Sedef'ten bilgi alan Esra Erol, aile ile ablayı yüzleştirdi.

ABLA SEDEF, BABASININ PARASINI YEMİŞ

Ailenin Sedef'e tepkileri yükselince nedenini araştıran Esra Erol, duyduklarına inanamadı. Abla Sedef, babasını başka bir kadın gibi davranarak kandırdığını itiraf etti.

Başka bir kadın gibi sosyal medyada babasıyla konuşan kız, babasından yüklü miktarda para aldığını da itiraf etti. Baba, eşini aldattığı sırada kızının açtığı fake hesaba arabasını satıp para gönderdiğini dile getirdi.


Annesi ise kızına kızınca Erol, "Bazı insanlar anne baba olmamalı" dedi. Anne ve baba Sudenaz'ın kaybı için ablasının yaptıklarını sebep gösterip suçladı.


 

Muhabir: MÜNEVVER BEYZA MORGİL