Konya'nın Selçuklu ilçesinde, Nişantaşı Mahallesi Şahinağa Sokak'taki bir sitede sabah saatlerinde trajik bir olay yaşandı. Ev kadını Ümmü Döğer, marketten alışveriş yaparak evine dönerken, apartman girişinde eski sevgilisi Arafa Yıldırım tarafından tabancayla vuruldu. Yaralanan Döğer, apartmana kaçarak sığınmaya çalıştı.

Olayı gören çevredekiler, saldırıyı önlemek için Yıldırım'a müdahale etmeye çalıştılar ve durdurulması için bağırdılar. Ancak Yıldırım, Döğer'in peşinden gidip apartman içinde birkaç kez daha ateş ederek saldırısını sürdürdü. Sonrasında ise şok edici bir şekilde, tabancayı kendi başına doğrultup tetiği çekti.

TEM’de feci kaza: 1 ölü, 2 yaralı TEM’de feci kaza: 1 ölü, 2 yaralı

Polis ve sağlık ekipleri, ihbar üzerine olay yerine geldi. Ümmü Döğer ağır yaralarla özel bir hastaneye kaldırıldı, ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Arafa Yıldırım ise Konya Numune Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Ümmü Döğer'in 10 ay önce taşındığı evinin önünde, marketten aldığı ekmek ile gözlük ve çantasının yerde olduğu görüldü. Olayla ilgili detaylı soruşturma ise devam ediyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ-İHA