Gece yarısı saat 01.30 civarında Cumhuriyet Mahallesi Toplum Sokak'ta yaşanan silahlı saldırı, çevrede büyük bir paniğe neden oldu. Silah seslerini duyan mahalle sakinleri, sokağa çıktıklarında kanlar içinde yerde yatan bir adam ve şok geçiren bir kadınla karşılaştı. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen güvenlik ve sağlık ekipleri, ağır yaralı adamı hastaneye kaldırdı ve şok geçiren kadını sakinleştirmeye çalıştı.

Polis ekipleri, olaydan sonra silahıyla birlikte kaçan şahsı yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, saldırgan M.N. isimli şahıs, bir süre önce boşandığı eşini ve sevgilisi O.M.'yi uzun süredir takip ediyordu. Gece yarısı Cumhuriyet Mahallesi Toplum Sokak'ta pusu kuran M.N., O.M. ve eski eşinin evden çıktığı anda ateş açarak dehşet saçtı. O.M., başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı mermilerle ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturmasını sürdürürken, olayda kurşun isabet etmeyen ancak şok geçiren kadının da hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi. Saldırgan M.N.'nin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ-İHA