Hollanda takımından ve taraftarından dostluk mesajı: 'Bozkurt' işaretiyle Ankara havası oynadılar! Hollanda takımından ve taraftarından dostluk mesajı: 'Bozkurt' işaretiyle Ankara havası oynadılar!

Instagram'da 1 milyon takipçisi tarafından Stefi Cohen olarak bilinen 32 yaşındaki Stefanie Cohen Magarici, kıskançlık krizine girdi. Eski erkek arkadaşının dizüstü bilgisayarına erişim sağlayan kadın, adamın yeni sevgilisinin çıplak fotoğraflarına ulaştı.

Stefi'nin bunu yaparken eski erkek arkadaşının şifrelerini tahmin ettiği öğrenildi. Sonrasında da bu fotoğrafları kurbanın dahil olduğu çeşitli sohbet gruplarına attı.

POLİSİ "İNDİRMEYE" ÇALIŞTI!

Emniyet güçleri, Cohen'i evinin önünde tespit ederken ve ona tutuklandığını bildirdi. Ancak kadın hızlı adımlarla evine doğru yürümeye başladı. Polislerden biri onu durdurmaya çalışırken eski bir boksör ve fitness eğitmeni olan kadın, adama çelme takarak onu yere düşürmeye çalıştı.

Güçlükle kelepçelenip polis aracına koyulduğunda ise kapıları tekmelemeye başladı. Yine de karakola götürüldü. Kefaletle serbest bırakılan kadın, Instagram hesabını "gizli"ye çevirdi. 27 Haziran'da çok sayıda suçlamayla mahkemeye çıkarılacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ