Teksaslı bir genç, eşek arısından kaçmaya çalışırken suları neredeyse tamamen boşaltılmış havuza atlayınca omuriliğinde ciddi bir hasar oluştu. 13 yaşındaki SJ Williams, eşek arısından kaçarken havuzun sığ kısmına başı önde düştü. Omurilik haricinde birkaç kemiği de kırıldı. Boğulacağını düşündü çünkü hareket edemiyordu. Bu yüzden su yutuyordu. Arkadaşları ilk başta şaka yaptığını zannetti ancak durum ciddiydi.

BİRİSİ DURUMU FARK ETTİ

Biden'dan seçim açıklaması! Çekiliyor mu? Biden'dan seçim açıklaması! Çekiliyor mu?

Ailesi, SJ'in arkadaşlarından birinin durumu fark ettiğini ve harekete geçtiğini belirtti. SJ hastaneye kaldırıldı. Omuriliği o kadar zarar görmüştü ki bundan sonra bacaklarını ve kollarını kullanamayacak. Kırık kemikler onarıldı.

YİYİP İÇEBİLİYOR

Ancak omurilik için yapacak bir şey yoktu. Ailesine göre: iyileşmesinin üzerinden sekiz gün geçti ve normal şekilde yiyip içebiliyor. SJ'nin tamamen iyileşmesi için umutlarını sürdürüyorlar.

BAŞINIZA HER ŞEY GELEBİLİR

SJ'in annesi Anya, "Hayat hızlı şekilde akıp gidiyor. Daha önce de söyledim, tekrar söyleyeceğim. Hiçbir şeyi hafife almayın. İnsanların başına her şey gelebiliyor. Bunun SJ'in hikayesi olduğuna inanmayı reddediyorum. O sadece 13 yaşında. Herkesin dua etmesini istiyorum. Mucizelere inanıyorum" açıklamasında bulundu.

Kaynak: HABER MERKEZİ