Galatasaray'da art arda yaşanan skandalların ardından Fatih Altaylı karaborsa bilet iddialarıyla ilgili konuşmuştu. Çarpıcı açıklamalarda bulunan Fatih Altaylı, 'Dursun Özbek, Ertem Şener’i yanına çağırtıp, bu konuyu (karaborsa bilet) kapatın, susun dedi.'  iddiasında bulunmuştu.

Sunucu ve spor spikeri Ertem Şener'den Fatih Altaylı'ya sosyal medya hesabından yanıt verdi. Ertem Şener şu ifadelere yer verdi;  'Değerli meslek büyüğüm Sayın Fatih Altaylı, “Ertem Şener’i, Dursun Özbek çağırdı, konuyu kapatın dedi” şeklinde bir açıklamanız olmuş.

fatihaltaylıgazeteyazıyor-1

'BEN BİR GAZETECİ OLARAK...'

Bu beyanınız yanlış. Benim için daha da önemli kısmı, onur kırıcı. Size böyle bir bilgiyi kim verdiyse “YALAN” söylemiş. Konuyu kapatmak istesem, Osimhen’in geldiği gece herkes transfer yayını yaparken, ben o konuya (karaborsa) girmezdim. Sn. Başkan Özbek’in bana yaptığı açıklamaları haberleştirmez ve röportaj olarak yayınlamazdım.

Ben bir gazeteci olarak iddia edilen konunuyu gerçek muhatabına sordum, kendisinden aldıklarımı, kamuoyu ile paylaştım. Konuyu kapatmak bir yana, bir hayli de uzatmış oldum. Ama Galatasaray başkanının yapacağı her açıklama, ağzından çıkan her kelime benim için haberdir.

Ertem Fb Gs

'HİÇBİR KULÜP BAŞKANI SUSTURMAZ...'

Gazeteci konuları kapatmaz, daha da üzerine gider. Benden çok daha iyi bilirsiniz. Gazeteci taraf olmaz. Gazeteci susmaz. Şerefi, namusu ve haysiyeti var ise tabi.

Ayrıca size soruyorum; Sn Özbek hangi hakla ve ne ile beni susturmuş olabilir? Kalemini satan, şahsiyetini de satar. Ya da çoktan satılmıştır. Ve inanın beni değil Galatasaray başkanı, dünyada hiçbir kulüp başkanı susturamaz. Bilmenizi isterim. Saygılarımla.'

Kaynak: DEMET SAROVA