Celaliye Stadı’nda oynanan maça konuk ekip etkili başladı. Mavi beyazlılar ilk dakikalardan itibaren özellikle ortasaha oyun ağırlığını koydu. Celaliyespor ikinci bölgede sıkıntı yaşayınca savunma ve hücum arasındaki geçişleri yapmakta ve rakibinin üzerine organize bir şekilde gitmekte zorlandı. 18. Dakikada Kavaklıspor’un golü Onurhan Pehlivan’la geldi: 0-1.

Golden sonra oyunun kontrolünü elinde tutmaya çalışan konuk takım 39. Dakikada duran bir top organizasyonunda Celaliye’nin golüne engel olamayınca skora denge geldi. Celaliyespor golden sonra kontrolü eline geçirip yüklenmesine rağmen kendiisni öne taşıyacak golü bulamadı. İlk yarı karşılıklı atılan gollerle 1-1 sonuçlandı. Maçın ikinci yarısıyla birlikte Kavaklıspor öne geçmek için yeniden yüklenmeye başladı.

Rüzgarı da arkasına alan Silivri temsilcisi 69. Dakikada Ergincan Gidiş’in golüyle ikinci kez öne geçti: 1-2. Golden sonra çabuk toparlanan Celaliyespor 74. Dakikada kazandığı penaltı atışını Can Demir’le yararlanamadı. Can Demir’in ilk penaltı vuruşunda Anıl kurtarış yapmasına rağmen hakem penaltı atışını tekrarlanmasını istedi. Can Demir ikinci kez topun başına geçmesine rağmen kaleci Onur’u geçemeyince Celaliyespor beraberlik fırsatını değerlendiremedi.

Koçak’tan sihirli dokunuşlar Koçak’tan sihirli dokunuşlar

Maçın kalan süresi kontrollü bir oyuna sahne olurken mücadelede başka gol olmayınca Kavaklıspor 2-1’lik sonuçla evine karlı dönen taraf oldu. Bu sonuçla lider Kavaklı 22 puana yükselirken Celaliye de 15 puanda kaldı. 

Kaynak: İSKENDER KORDU