Kırmızı bülten çıkarılması sonucu Eylem Tok ve oğlu Cihantimur Tok, geçen gün ABD'de yakalanmıştı. Gündem olan haber sonrası ceza hukukçusu Ersan Şen'den dikkat çeken bir yanıt geldi. Canlı yayında “Eylem Tok’u savunur musunuz?” sorusuna Ersan Şen, "Şartlarda anlaşırsak alırım" yanıtını verdi. 

ahmet hakan selehattin demirtaş

AĞIR ELEŞTİRDİ

Ahmet Hakan ise köşe yazısında Avukat Ersan Şen’e “tüccar” dedi. Hakan; "Herkesin savunmaya hakkı vardır. Amenna! Avukat, savunduklarıyla özdeşleştirilemez. Şüphesiz! Fakat avukatlar ile tüccarlar arasında bir fark da olmalıdır. Eskiden terzilerin kapısında ‘tüccar terzi’ yazardı. ‘Şartlarda anlaşırsak olur’ diyerek Eylem Tok ve oğlunu savunabileceğini söyleyen Ersan Şen, yazıhanesinin kapısına ‘tüccar avukat’ yazarsa... Diğer avukatlardan farkını ortaya koymuş olur.” ifadelerini kullandı. 

Ersan Sen Infaz Koruma Memurlarini Unutmadi

ONLARI DA SAVUNMUŞTU!

Kahramanmaraş merkezli depremde Gaziantep’in Nizip ilçesi Mustafa Kökmen Bulvarı’nda bulunan Furkan Apartmanı da yıkılmış ve 51 kişi yaşamını yitirmişti. Firari sanıkların duruşmasına ise avukat Ersan Şen katılmış sanıkların savunmasını yapmıştı.

Kaynak: DEMET SAROVA