İYİ Parti’den istifa eden Yavuz Ağıralioğlu’nun parti kuracağı söylentilerinin ardından sık sık TV ekranlarında açık oturumlara katılan hukukçu Ersan Şen’in de Ağıralioğlu’nun kuracağı partide yer alacağı söylentisi gündemdeydi. Katıldığı bir programda bu soruya yanıt veren Şen; Ağıralioğlu ile görüştüklerini, bir teklif gelmesi halinde de şartları değerlendireceğini belirtti.

HANGİ PARTİYA OY VERDİ?

Seçimlerde MHP’ye oy verdiğini ifade eden Şen, MHP parti üyesi olmadığını ve parti politikalarını şu anda desteklemediğini söyledi ve: "Ben zaten MHP’li olduğumu söylüyorum. Ama bu şu anda MHP’nin tezlerini desteklediğin anlamına da gelmiyor. Oy veriyorum, oy verince nereli oluyorsunuz? Parti üyesi değilim tabiki…” dedi. 

'EYLEM TOK'U SAVUNURUM' DEMİŞTİ

Ersan Şen geçn haftalarda “Eylem Tok’u savunur musunuz?” sorusuna "Şartlarda anlaşırsak alırım." yanıtını vererek tepki çekmişti. Kahramanmaraş merkezli depremde Gaziantep’in Nizip ilçesi Mustafa Kökmen Bulvarı’nda bulunan Furkan Apartmanı da yıkılmış ve 51 kişi yaşamını yitirmişti. Firari sanıkların duruşmasına ise avukat Ersan Şen katılmış sanıkların savunmasını yapmıştı.

Muhabir: SERKAN BAYAR