Eski futbolcu ve eski hakem Erman Toroğlu, Zeki Müren'le ilgili anısıyla dikkat çekti. Yıllar önce kamp yaptıkları otelde Zeki Müren'in de konakladığı günlere dair konuşan  Toroğlu; 'Hocam Zeki Müren Marmara Oteli'nde kalıyor. Biz de orada kamp yapıyoruz. Zeki Müren'in bir olayı var. Tamamen karanlık olacak oda ve uyumuyormuş adamcağız yani.

Zeki Muren Filmime Tepki Haber L58N Cover

3-4 saat uyuyormuş ve uyku hapı alıyormuş. Gelmeden evvel otel odanın camlarının olduğu gibi siyah yapıyor perde. Sonra perdeyi çekiyor. Işık girmeyecek. Ve uyku ilacı alıp yatıyordu adam. Çok sohbet eden bir adam. Çok tatlı bir adam yani. Bir de sohbeti müthiş. Marmara Oteli'nde çok sohbet ettik. Hem de Kavaklı saunaya gelirdi o. Saunada sohbet ettik.' dedi. 

'ÇOK SEKSİ GELİRMİŞ'

Sözlerine devam eden Erman Toroğlu Zeki Müren'le birlikte olan futbolcuların olduğunu söyledi ve 'Şöyle söyleyeyim sana. Beraber olduğu futbolcu arkadaşlarım vardı.  Hocam o grup, futbolcuların şu üst adaleleri şey olur böyle. Sert olur ve gözükür. Dar pantolondan, özellikle jeanden. O arkadaşlara çok seksi gelirmiş şu üst adale. Futbolcularda da bu üst adale çok var. Anlatacağım bu kadar hocam. Saygı duyarım ama müthiş bir adamdı. Ya bir konuşuyordu. İnanılır gibi değil ya. Türkçe bu kadar mı güzel ya? Ve çok zeki. Çok çok zeki. Marmara Otel'de işte beraber oluyoruz. Neler? Aramıza bir oturur abi ne gırgır...' ifadelerini kullandı. 

Muhabir: ÖZNUR DEMİRBEY