Fenerbahçe Galatasaray derbisinin yankıları günler geçmiş olsa da devam ediyor. Ülker Stadı'nda oynanan mücadeleyi 3-1'lik skorla kazanan Galatasaraylı futbolcuların kutlamalarına takımın yıldız oyunusu Mauro Icardi damga vurmuştu. Sakatlığı sebebiyle derbide forma giyemeyen Arjantinli yıldız, soyunma odasında üzerine Ali Koç forması Mustafa Sandal'ın "Beni Ağlatma" şarkısı eşliğinde giyip takım arkadaşlarını coşturdu.

ALİ KOÇ FORMASI GİYMİŞTİ

Icardi'nin ayrıca tüm takımın imzaladığı ve "21 Eylül Hatırası" yazılı formayı Ali Koç'a hediye olarak soyunma odasına bıraktığı öğrenildi. Ünlü yorumcu, eski hakem Erman Toroğlu, SkySpor YouTube kanalında Mauro Icardi sorusunu yanıtladı. 

Ekran Resmi 2024 09 25 16.21.25

'YAPMA, SINIRI AŞMA'

"Mauro Icardi, Ali Koç yazılı forma giymiş imzalatmış bütün takıma. Sonra Fenerbahçe soyunma odasında bırakmış. Ne düşünüyorsunuz?" sorusuna cevap veren Toroğlu; yıldız futbolcuya abartmamasını tavsiye etti ve; 'Yapıyor da... Yani çok da fazla sınırı aşmayacaksın. Espri yapacaksın ama sınırı aşmayacaksın. Tadında bırakmazsan, başına işler gelebilir. Bilmem ne olur, şu olur bu olur yarın maçlarda... Yapma, sınırı aşma. Yap gırgırını, esprini... Portakal orada kal. Burası Türkiye!' dedi. 

Kaynak: DEMET SAROVA