Eski hakemler Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu yılldır devam eden küslüklerini geçen günlerde bitirmiş, ikilinin barışması sosyal medyanın diline düşmüştü. Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu önce TFF'de bir araya gelmiş sonrasında ise geceyi mehanede noktalamıştı. 

Ekran Resmi 2024 10 26 07.14.35

BİR ARAYA GELDİLER

Sosyal medyada yayınlanan Ahmet Çakar, Erman Toroğlu’nun elini öptüğü video çok konuşulmuştu.  Ahmet Çakar, Erman Toroğlu’nun elini öpüp; "Erman Toroğlu’nun her daim iyiliğini ve desteğini gördüm. Erman Toroğlu benim ağabeyim, ben onun elinde büyüdüm. Yanlış da yapmış olabilirim. O da beni affetti. Erman Toroğlu’nun 26 yaşında eline düştüm. Bana büyük iyilikleri, sevapları, maddi manevi iyilikleri oldu..." demişti. 

Ekran Resmi 2024 10 27 13.13.45

BU KEZ SOYULDUKLARINI ANLATTILAR 

İkiliden yeni bir video geldi. Bu kez dolandırıldıkalrını anlatan ikiliden Erman Toroğlu "Ahmet Çakar’la iş ortaklığı yaptık. 5 ortaktık, içimizden biri cacık çıktı, çürük elma çıktı." dedi. 

Ahmet Çakar ise konuyla ilgili; "Ne soydular bizi! İsim vermeyeyim ama birisi bizi kötü soydu. Bizim gibi uyanık adamları soydu." iafdelerini kullandı. 

Muhabir: ÖZNUR DEMİRBEY