Süper Lig'deki heyecan tüm hızıyla sürüyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), taraftarların da görüşlerini dikkate alarak, Süper Lig başta olmak üzere tüm organizasyonların formatını yeniden değerlendirmeyi planlıyor. Federasyonun yaptığı açıklamada, "Yapılacak çalışma ve anket sonuçlarına göre, Trendyol Süper Lig, Trendyol 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası formatlarının gözden geçirileceği" ifadesine yer verilmişti. Bu gelişme üzerine spor yorumcusu Erman Toroğlu da önemli bir yorumda bulundu.

süperlig-3

TFF'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Türkiye Futbol Federasyonu'nun UEFA Şampiyonlar Ligi, Hollanda ve Belçika lig yapılarını yeniden düzenleyen Hypercube firması ile yaptığı iş birliği protokolü çerçevesinde format yapısını belirlemek için planlanan anketler kulüp ve taraftarlara açıldı. Yapılacak çalışma ve anket değerlendirmeleri sonucunda Trendyol Süper Lig, Trendyol 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig ile Ziraat Türkiye Kupası format yapısı gözden geçirilecektir."

Spor yorumcusu Erman Toroğlu da bu durum üzerine flaş bir iddia ortaya attı. Toroğlu, gelecek sezon Süper Lig'de play-off oynanması için hazırlık yapıldığını dile getirdi.

SUPERLIG (1)

İŞTE ERMAN TOROĞLU'NUN AÇIKLAMALARI

"Bana gelen habere göre, gelecek sezon play-off / play-out oynanması için inanılmaz bir hazırlık var. Biz seyirciye söyleyelim, seyirci hazırlıklı olsun çünkü bayağı bir hazırlık var. Olma şansı da çok yüksek geliyor bana."

Kaynak: haber merkezi