Dilan Polat ve Engin Polat'ın göz önünde yaşadıkları şatafatlı hayatları, neredeyse her gün sosyal medyanın dilinde. 130 tane güzellik merkezi şubesi bulunan Dilan Polat'a, eşnin hediye ettiği özel uçak uzun süre konuşulmuştu. Dilan Polat, geçtiğimiz günlerde katıldığı TV programında günde 750 bin TL harcadığını söyleyince çiftin gelir kaynağı konuşulmaya başladı.


Suç örgütü lideri Sedat Peker'le bağlantılı olduğu da iddia edilen ve kırmızı bülten ile İnterpol tarafından aranıyorken serbest bırakılan Muhammed Yakut, çiftle ilgili dikkat çekici iddialarda bulundu.

Muhammed Yakut'un Erk Acarer’in yayınındaki sözleri şu şekilde:

“Engin Polat, Dilan Polat, Sıla Doğu bunların ne iş yaptığını biliyor musunuz? Ben babasını da tanırım. 2012'de yattığım cezaevinde öldü. Babasının anasını niye öldürdüğünü de bilirim. Hangi Batmanlı sanatçıdan dolayı namus davasından öldürdüğünü... Öyle namuslu babaları vardı cezaevinde kahrından öldü."

"SOKAKLARDA YATIYORDUNUZ"

“Sen çıkacaksın Dubai'de kafana taçlardan dolar koyacaksın. Ferrarilere bineceksin. Dayınız Murat Ayhan sizi sokaklara atıyor. Holding sahibiydi. Sokakta yatıyordunuz. Tele kızlık yapıyordun Sıla Doğu. Allah belanı versin, hakkımda gidip şikayetçi oluyorsun. Engin Polat ile Dilan Polat ne iş yapıyor biliyor musun? Mail order yapıyor kuyumculuk üzerine…”

Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu, bu iddialar üzerine Yakut'a cevap verdi, “Adımı anarken desturla anın, alnınızı karışlarım.” dedi.


"AİLEDEN ZENGİNİM"
Dilan Polat, bunca servetin nereden geldiğiyle ilgili Armağan Çağlayan'a konuşmuştu. Polat,"Yadırgaladıkları hayatı ben küçüklükten beri yaşıyordum. Babamın petrol ofisi vardı, sonradan görme değilim. Anne tarafı da Türkiye'nin zengin iş adamlarından insanlar var. Benim annem rahmetli olmadan önce evde 3 kadın çalışıyordu. Bir gecede babam annemi öldürdü ve her şey değişti" dedi.

"1 AYDA 1 MİLYON ADET ÜRÜN SATIYORUM"

Sözlerini sürdüren Dilan Polat, "İnsanlar paranın kazanılabilecek olduğuna inanamıyor ben de buna inanamıyorum. Eşime dayım çok güzel iş imkanı tanıdı, büyük projeleri eşime sundu. Böyle böyle para kazandık biriktirdik. Güzellik merkezi açtım, çok inandım ama... Biz hep zeki güzel adımlar attık, içindeki cihazları kendimiz ürettik, sattık. Bu para nereden geliyor; 130 şubem var, bir ayda 1 milyon adet ürün satıyorum. İnsanlar şunu söylüyor; diyorlar ki bu para bir anda nasıl geldi bunlar bir yerden para aklıyorlar. Bilmiyorum ama biri bir yerden parayı farklı işletse, çalsa çırpsa bu insanlar 1 ay, 2 ay, 3 ay içinde bir anda patlamıyor mu? Biz 6 yıldır kan revan, alın teri bu merdivenleri tek tek çıktık." şeklinde konuştu.
 

Kaynak: HABER MERKEZİ