Başrollerini Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek’in paylaştığı büyük beğeni toplayan “Kara Para Aşk” tüm bölümleriyle Çarşamba günü itibariyle a2’de başladı. 

Yayınlandığı ilk bölümden bu yana seyircilerin severek izlediği, bir cinayetle bir gecede değişen hayatların anlatıldığı “Kara Para Aşk” kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için “hafta içi her gün a2 ekranında” olacak.

'İLK YALANINA KADAR HERKESE GÜVENEBİLİRSİN!'

Engin Akyürek’in Van Organize Suçlar Şubesi Komiseri Ömer; Tuba Büyüküstün’ün varlıklı bir ailenin Roma’da yaşayan başarılı tasarımcı kızı Elif karakterini canlandırdığı dizide; ikilinin yolları sevdiklerini kurban verdikleri bir cinayetle kesişir. Ömer ve Elif gizem dolu cinayeti araştırdıkça etraflarındaki herkesin bir sırrı olduğunu öğrenir.

T25 Barbra Streisanddan Kara 207

The Economist'in derlediği dünyada en çok izlenen Türk dizilerini sıralamasında yerini alan ve Muhteşem Yüzyıl'ın tahtını zorlayan dizi tam 10 yıl önce yayın hayatına başlamıştı. 

BARBRA STREISAND TARAFINDAN DA ÇOK BEĞENİLMİŞTİ

atv'de yayınlanan Ay yapım imzalı dizi birbirinden önemli Hollywood yapımlarında boy gösteren dünyaca ünlü Barbra Streisand tarafından da çok beğenilmişti.

PAYLAŞIM YAPMIŞTI

Ünlü isim da Instagram hikayesinde Kara Para Aşk dizisinden bir kare paylaşayarak, oyuncu eşi James Brolin ile birlikte sabah 4'e kadar Kara Para Aşk'ı izlediğini söylemişti. Barbra Streisand, "Jim ve ben, bu harika Türk dizisi Kara Para Aşk'ı her gece 4'e kadar Netflix üzerinden izliyoruz. İki güzel başrol harikalar. Tıpkı kadronun geri kalanı gibi. Seni o kadar iyi yakalıyor ki izlemeyi kesemiyorsun." sözleriyle diziyi ne kadar beğendiğini belirtmişti.

 


 

Kaynak: DEMET SAROVA